خلاصه اخبار حوادث از سراسر وب

خلاصه اخبار حوادث از سراسر وب

خلاصه اخبار حوادث از سراسر وب

خلاصه اخبار حوادث از سراسر وب

۳ مطلب در فروردين ۱۳۹۴ ثبت شده است

علاوه بر به کارگیری موازین بهسازی، با استفاده از سموم حشره‌کش نیز می‌توان به مبارزه با سوسکها پرداخت که این روش با توجه به ایجاد آلودگی محیط زیست به عنوان آخرین روش برای مبارزه با سوسکها تلقی می‌گردد.

اگرچه وجود سوسکها در اماکن موجب بروز مخاطرات بهداشتی فراوان می‌گردد اما خطرات ناشی از استفاده از ترکیبات سمی برای از بین بردن آنها بخصوص در صورتی که با رعایت کامل جوانب احتیاط نباشد به مراتب بیشتر از وجود سوسکهاست.

نوع سم و نحوه سمپاشی باید توسط افراد ورزیده و متخصص این امر انتخاب گردد و سمپاشی باید توسط این افراد انجام شود. هنگام سمپاشی باید کلیه موازین احتیاطی رعایت گردد.
متاسفانه با استفاده بیش از پیش مواد شیمیایی و سموم برای دفع سوسک، پشه، موش، ساس، مورچه و... نژاد حشرات و حیوانات موذی نسل به نسل مقاوم تر نسبت به این سموم شده تا جایی که آنقدر سموم را قوی تر کرده اند که انسان هم باید تا 3 روز خانه سمپاشی شده خود را ترک کند. اما ذرات معلق سموم تا هفته ها در هوا موجود است و فرزندان ما آن را استنشاق می کنند . متاسفنه مشکلاتی نظیر مشکلات تنفسی, گوارشی,تولید مثل, عصبی و... پدید می آید. 
لازم است قبل از سمپاشی محلهای مورد نظر تمیز و در صورت امکان شستشو گردند و مواد غذایی، ظروف غذاخوری، وسایل کودکان و وسایل خواب و پرندگان باید از محل خارج یا روی آنها کاملاً پوشانیده شود.

برای مبارزه با سوسکها، یک بار سمپاشی محلهایی که زود به زود شسته می‌شود و استفاده از سمومی که اثر ابقائی آنها کم است کافی نمی‌باشد و ممکن است کپسولهای تخم موجود در محل که پنهان می‌باشند به تدریج باز شوند، بنابراین لازم است سم بیش از 2-3 ماه روی سطوح باقی بماند و یا در صورت شستشوی محل، سمپاشی باید تکرار گردد.

بهتر است از روش های دور کردن حشرات استفاده نماییم که مشکلات و عوارض استفاده از سموم را برای دفع حشرات بهمراه ندارد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ فروردين ۹۴ ، ۱۱:۴۶
developer

خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشت: تندروها در ایران و اسرائیل، چارچوب توافق در زمینه کنترل برنامه هسته ای ایران را محکوم کردند.


30a30.ir : این خبرگزاری آمریکایی افزود: مخالفت ها با وجودی که از سوی تندروها در ایران و اسرائیل و از دو جهت مخالف انجام شد، اما ادله یکسانی داشت.

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی با این هشدار که «این توافق موجودیت اسرائیل را تهدید می کند» خواسته جدیدی را مطرح کرد مبنی بر این که در هر گونه توافق نهایی موجودیت اسرائیل به رسمیت شناخته شود.

به نوشته آسوشیتدپرس، در عین حال، تندروها در ایران، دولت میانه روی 'حسن روحانی' رییس جمهوری ایران را متهم می کنند، برنامه هسته ای کشور را که سال ها مایه مباهات، خودکفایی و مقابله با غرب بوده، تسلیم کرده است.

به نوشته آسوشیتدپرس، چارچوب توافق در عین حال مورد تمجید دولت های غربی و بسیاری در ایران قرار گرفت که به دنبال شرایطی برای لغو تحریم ها هستند.

'محمدجواد ظریف' وزیر امور خارجه ایران و امضا کننده توافق روز پنجشنبه، حین بازگشت به تهران مورد استقبال قرار گرفت. روز جمعه جمعیتی از هواداران ظریف خودرو وی را احاطه کردند. برخی از آنها به حالت طعنه آمیز به اسرائیل و تندروها در ایران تسلیت می گفتند.

روحانی نیز در سخنانی خطاب به مردم گفت که ایرانی ها به وعده های خود پایبند خواهند بود.

آسوشیتدپرس افزود: مذاکره کنندگان غربی می گویند بر اساس شروط توافق حاصل آمده، ایران نمی تواند سلاح هسته ای تولید کند و اگر توافق را نقض کند برای یک سال قادر به این کار نخواهد بود. اسرائیل بر این باور است که ایران قابل اعتماد نیست و تاسیسات اصلی این کشور دست نخورده باقی می ماند و این امر در نهایت به ایران اجازه می دهد، بمب هسته ای تولید کند.

به نوشته این خبرگزاری، نتانیاهو در چند هفته مذاکرات بین آمریکا، همپیمانانش و ایران با روی آوردن به کنگره امیدوار بود که مانع توافق شود و انتظار می رود کابینه وی به درخواست از قانونگذاران آمریکایی برای ممانعت از دستیابی به توافقی نهایی ادامه دهد.

نتانیاهو پس از دیدار با اعضای کابینه رژیم خود گفت: اسرائیل توافق با کشوری که اعلام کرده به دنبال نابودی ماست، نخواهد پذیرفت. وی همچنین از قدرت های جهان خواست قاطعانه برخورد کنند و فشارها بر ایران را تا زمان دستیابی به توافقی خوب ادامه دهند.

آسوشیتدپرس افزود: با توجه به حمایت گسترده بین المللی، بعید است که اسرائیل بتواند از توافق نهایی جلوگیری کند. 'یووال اشتاینیتز' از وزیران کابینه نتانیاهو در مصاحبه با رادیو ارتش اسرائیل گفت: اسرائیل در سه چهار ماه آینده برای جلوگیری از توافقی بد قویا تلاش خواهد کرد.

آسوشیتدپرس نوشت: از سوی دیگرتندروهای ایران از همان ابتدای مذاکرات با غرب با آن مخالفت کرده اند. توافق نهایی موفقیت آمیز می تواند مشوق مهمی برای روحانی و میانه روها باشد که از گشایش بیشتر در روابط با غرب، لغو محدودیت های اجتماعی، افزایش حقوق مدنی و اصلاحات اقتصادی در داخل حمایت می کنند. روحانی بیشتر به موفقیت دولتش در بهبود وضعیت اقتصادی از طریق لغو تحریم ها امید بسته است.

اعلام چارچوب توافق در روز پنجشنبه همچنین امیدها در بین ایرانی ها را افزایش داد. یک مادر ایرانی 42 ساله که صاحب سه فرزند است، گفت: من همواره نگران اختلافات بین ایران وغرب بوده ام زیرا می دانم که این امر می تواند مشکلات بیشتری در زندگی من و فرزندانم به بار آورد.

وی گفت، افزایش قیمت ها بر زندگی اش فشار وارد کرده است.

یک جوان 35 ساله ایرانی نیز که صاحب رستوران است، گفت از توافق احتمالی خوشحال است زیرا وقتی مردم عادی خوشحال هستند مشتریان بیشتری دارد.

یک مالک کارخانه نیز گفت، به دلیل مشکلات اقتصادی مجبور بوده بیش از 20 نفر از کارگرانش را در سال های اخیر اخراج کند.

وی گفت: اگر تحریم ها برداشته شوند، به فکر بازگرداندن آنهاست.


منیع:30a30

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ فروردين ۹۴ ، ۰۹:۲۵
developer
يكشنبه, ۱۶ فروردين ۱۳۹۴، ۰۹:۲۲ ق.ظ

اوباما: توافق خوبی بود/ فرصتی تاریخی پیش روی ماست

«این یک توافق خوب بود؛ توافقی که اهداف اصلی ما را تامین می کند... موفقیت تضمین شده نیست اما ما امروز یک فرصت تاریخی را در اختیار داریم تا از ساخت سلاح هسته ای در ایران جلوگیری کنیم».


30a30.ir : اوباما از توافق به دست آمده در لوزان به عنوان "توافقی خوب" یاد کرد که اهداف اصلی ایالات متحده را تامین می کند.

خبرگزاری رویترز (Reuters) نوشت: باراک اوباما، رئیس جمهور ایالات متحده روز شنبه به آمریکایی ها اطمینان داد که چارچوب جدید به دست آمده برای توافق هسته ای با ایران، "توافقی خوب" بوده است. این درحالیست که اوباما به دنبال جلب حمایت عمومی از موفقیت دیپلماتیکی است که ممکن است مورد مخالفت کنگره واقع شود.

یک روز پس از درخواست از قانون گذاران ارشد آمریکایی برای حمایت از توافق با ایران، اوباما بار دیگر بر نظر خود تاکید کرد که این توافق، اطمینان می آورد که دشمن بلندمدت واشنگتن [ایران] توانایی ساخت سلاح هسته ای را نخواهد داشت.

وی در سخنرانی رادیویی و اینترنتی هفتگی اش گفت: این یک توافق خوب بود؛ توافقی که اهداف اصلی ما را تامین می کند. این اهداف، شامل محدودیت های شدید بر برنامه هسته ای ایران و مسدود ساختن هر راهی برای دستیابی این کشور به سلاح هسته ای است.

روزنامه گاردین (Guardian) نیز سخنان اوباما را در گزارشی زیر عنوان "اوباما: توافق با ایران همه راه ها به سوی ساخت سلاح هسته ای را مسدود می سازد" منعکس کرده نوشت: درحالی که اوباما همچنان با مخالفت شدید جمهوری خواهان در مذاکرات هسته ای روبروست، وی روز شنبه بار دیگر توافق به دست آمده با ایران را "توافقی خوب" لقب داد.

اوباما تاکید کرده که این توافق پلوتونیوم لازم برای ساخت بمب اتمی را از ایران مضایقه کرده و مسیر این کشور برای ساخت بمب اتم با استفاده از اورانیوم غنی شده را مسدود می سازد.

وی افزود: این یک توافق بلند مدت است که محدودیت های شدیدی را برای بیش از یک دهه بر برنامه هسته ای ایران اعمال می کند و اقدامات شفاف ساز بی سابقه ای را به همراه دارد که به مدت 20 سال یا بیشتر به طول خواهند انجامید.

اوباما در ادامه گفت: موفقیت تضمین شده نیست اما ما امروز یک فرصت تاریخی را در اختیار داریم تا از ساخت سلاح هسته ای در ایران جلوگیری کنیم و این کار را به صورت صلح آمیز انجام دهیم و جامعه بین الملل با قاطعیت پشت سر ما هستند.

به گفته رئیس جمهور آمریکا، کشورش برای مقابله با برنامه هسته ای ایران تنها سه گزینه در اختیار دارد؛ "بمباران تاسیاست هسته ای ایران"، "ادامه تحریم ها" و "توافقی جدی و قابل راستی آزمایی"، اما اوباما معتقد است دو گزینه اول کارآیی لازم را نداشته و راه حل دیپلماتیک بهترین گزینه برای آمریکا، متحدانش و کل جهان است.


منبع:3030

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ فروردين ۹۴ ، ۰۹:۲۲
developer